Print deze pagina

Diensten

Grondinjectie.

Door jarenlange ervaring hebben wij een grondinjectiesysteem ontwikkeld waardoor er geen damwand meer nodig is bij onderkeldering en ondergrondse uitbreiding. Het stabiliseren van funderingen en het maken van horizontale waterdichte lagen worden door ons deskundig uitgevoerd. Voor deze werkzaamheden beschikt Emiss over uiterst moderne, computergestuurde injectieapparatuur.

De nieuwste injectiemachine is zelfs de meest geavanceerde en grootste ter wereld. Met maar liefst 18 lijnen kan ca. 60.000 liter materiaal per dag worden geïnjecteerd. Dat komt neer op het dichten van 200 m2 bouwput. Deze oplossing maakt onderwaterbeton op veel plaatsen overbodig. Wij rekenen graag voor u uit hoeveel tijd en geld u hierdoor bespaart.
lees verder..

Beton injectie.

Injectie wordt toegepast voor zowel waterdichting als constructief herstel. Bijvoorbeeld het waterdicht maken van scheuren en lekpunten in beton en metselwerk en het waterdicht injecteren van voegen in tunnels. Met een 2-componentensysteem kan, door middel van epoxyhars beton, hout en metselwerk constructief aan elkaar worden gelijmd.
lees verder..

Vochtwering.

Bouwkuipen kennen vaak lekkages van de damwandsloten en de aansluitingen met het onderwaterbeton. Emiss is gespecialiseerd in het afdichten van dergelijke, vaak gecompliceerde lekkages. Een ander veel voorkomend probleem is optrekkend vocht in kelders. Emiss heeft hiervoor een aantal methodes ontwikkeld, waardoor u gegarandeerd van de problemen af bent.
lees verder..

Externe wapening.

Door externe wapening kunnen bestaande bouwconstructies in de bouw en de grond-, weg- en waterbouw worden versterkt. Vroeger werd hiervoor gebruik gemaakt van lamellen van staal. Tegenwoordig is eenzelfde treksterkte (en zelfs beter) te behalen met koolstof lamellen. Van deze lichtere variant heeft Emiss al vele kilometers met succes toegepast. Onder andere ter versterking van bruggen, viaducten en in gebouwen op wanden, vloeren, balken en kolommen.
Kijk voor meer informatie op de website van Balm Uitwendige Wapening.

Voegovergangen.

Omdat bruggen en viaducten als gevolg van temperatuurinvloeden krimpen en uitzetten zijn er zogenaamde voegovergangen nodig om de bewegingen te kunnen volgen. De voornaamste eis voor alle voegovergangen is dat zij waterdicht en overrijdbaar zijn. Afhankelijk van de te verwerken beweging en de vereiste verkeersklasse heeft Emiss oplossingen voor verschillende situaties.
Meer informatie over voegovergangen op de website van Balm.

Betonreparaties.

Het repareren van beton is in de loop der jaren nogal veranderd. Materialen en verwerking zijn aangepast aan de sterk verhoogde eisen ten aanzien van kwaliteit en ARBO regels. Het zijn vaak de omstandigheden die de moeilijkheidsgraad van het werk bepalen. Raffinaderijen, bruggen, sluizen, viaducten, elk werk moet worden gemaakt, en goed natuurlijk! Emiss werkt daarom altijd volgens een vooraf opgesteld kwaliteitsplan.
Meer over betonreparatie op de website van Balm.


Vorige pagina: Over ons
Volgende pagina: Grondinjectie