Print deze pagina

Grondinjectie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw grondinjectie uitvoert? Dan bent u bij Emiss aan het juist adres. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse soorten grondinjectie. Bodeminjectie is bedoeld om de kwaliteit van de ondergrond te verbeteren, waardoor het risico op scheuren in de fundering en verzakkingen verkleind worden. Grondinjectie is technische beter uitvoerbaar en is minder kostbaar dan andere methodes zoals het aanbrengen van een damwand.

Grondinjectie van Emiss

Bij lekkages of verzakkingen is het aanbrengen van grondinjectie een zeer verstandige keuze. Het is een relatief eenvoudige methode om deze problemen tegen te gaan. In het geval van een lekkage maken wij injecties in de bodem waardoor we een op de situatie afgestemde injectievloeistof spuiten. Deze zorgt ervoor dat de grond verstevigd wordt en dat grondwater geen kans meer krijgt om damwanden of keldermuren en -vloeren door te dringen.

Constructieve- en vochtkerende grondinjectie

Wij maken onderscheid tussen twee soorten grondinjectie. Constructieve grondinjectie wordt gebruikt voor het verstevigen van de ondergrond. Dit heeft vooral baat bij verzakkingen van de fundering. Een andere methode is vochtkerende grondinjectie. Deze methode wordt gebruikt voor het stabiliseren en afdichten van grondlagen in bouwputten, zowel horizontaal als verticaal. Op deze manier verkleint u het risico op verzakkingen.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op via 0347 – 374174 of stuur een e-mail naar info@emissbv.nl


Meer Informatie
Kelder afdichting, Kelderlekkage, Beton injectie, Beton injecteren, Lekkage, Vochtwering, Betonreparatie, Betonrot, BodeminjectieVolgende pagina: Diensten