Print deze pagina

Betonrot

Heeft u last van betonrot? Dan bent u bij Emiss aan het juiste adres. Veel woningen die stammen uit de jaren ‘70 zijn gebouwd met de zogenaamde Kwaaitaal of Manta vloeren. De samenstelling van deze vloeren is dusdanig dat de ijzeren bewapening na aanraking met chemische stoffen kan gaan roesten en uitzetten. Dit noemen we betonrot en dit is funest voor uw vloer of fundering.

De oplossing voor betonrot

In plaats van het beton dat aangetast is door betonrot volledig te verwijderen en opnieuw op te bouwen, maken wij gebruik van diverse injectiemethoden. Dit is niet alleen technisch veel minder ingrijpend, het is ook nog eens goedkoper. Constructief injecteren herstelt de structuur van het beton, waardoor het weer één geheel vormt. Na een behandeling van Emiss is betonrot verleden tijd.

Hoe gaat Emiss betonrot te lijf?

Voor betonrot zijn er verschillende injectiemethoden mogelijk. Welke methode het beste is hangt af van de ernst van de schade. Soms wordt aanvullende informatie gevraagd, zoals tekeningen of de omstandigheden tijdens de bouw. Daarmee kan de juiste injectiemethode met het meest doeltreffende materiaal worden gekozen. Hoe erg uw betonrot ook is, de betonreparatie van Emiss zorgt ervoor dat uw beton er weer tegenaan kan. Kijk voor de verschillende methoden op onze website.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of bel 0347 - 374174


Meer Informatie
Bodeminjectie, Grondinjectie, Kelder afdichting, Kelderlekkage, Beton injectie, Beton injecteren, Lekkage, Vochtwering, BetonreparatieVolgende pagina: Diensten