Print deze pagina

Betonreparatie

Op zoek naar een bedrijf dat betonreparatie uitvoert? Dan zit u bij Emiss helemaal goed. Emiss is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse injectietechnieken. Op plaatsen waar bijvoorbeeld scheuren in beton en metselwerk voorkomen zou de constructie in principe deels of volledig afgebroken en opnieuw moeten worden opgebouwd, een kostbaar en omslachtig proces. Injecteren is niet alleen technisch minder ingrijpend maar ook goedkoper. Laat uw betonreparatie met een gerust hart aan Emiss over.

Betonreparatie van groot belang

Heeft u schade aan uw beton dan is het zaak om zo snel mogelijk betonreparatie te laten uitvoeren. Laat u het op zijn beloop, dan heeft u een vergrote kans op verzakkingen. Door constructieve injectie toe te passen, herstelt Emiss de scheur in de betonconstructie zodat er weer één geheel ontstaat. Ook kunnen wij uw beton waterdicht injecteren, waardoor er geen water meer uittreedt bij eventuele scheuren.

Betonreparatie – onze werkwijze

Voor betonreparatie zijn er verschillende injectiemethoden mogelijk. Welke methode het beste is hangt af van de oorzaak van de schade. Soms wordt aanvullende informatie gevraagd, zoals tekeningen of de omstandigheden tijdens de bouw. Daarmee kan de juiste injectiemethode met het meest doeltreffende materiaal worden gekozen. Wat de oorzaak van uw betonschade ook is, de betonreparatie van Emiss zorgt ervoor dat uw beton er weer tegenaan kan. Kijk voor de verschillende methoden op onze website.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of bel 0347 - 374174


Meer Informatie
Betonrot, Bodeminjectie, Grondinjectie, Kelder afdichting, Kelderlekkage, Beton injectie, Beton injecteren, Lekkage, VochtweringVolgende pagina: Diensten